Bağlı cihazların hızlarını limitleme imkanı sunan modem önerisi

jonywayt

Hectopat
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi YouTube engelleyebilecegim ve baglı cihazların hızlarını limitleyebilecegim kaliteli router onerisi istemekteyim. Halihazırda Keenetic modem var ama maalesef isteğim şekilde yapılandıramıyorum. Kablonet var, bridge modu ile direk modeme giriyorum ve dagıtıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi YouTube engelleyebilecegim ve baglı cihazların hızlarını limitleyebilecegim kaliteli router onerisi istemekteyim. Halihazırda Keenetic modem var ama maalesef isteğim şekilde yapılandıramıyorum. Kablonet var, bridge modu ile direk modeme giriyorum ve dagıtıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum
Xiaomi AX3000T alıp openwrt kurup kablonet modemini köprü moduna alarak bu cihazı bağlayabilirsin bende kullanıyorum memnunum.

Hızlı donus için teşekkür ederim. Tum baglı cihazlardaki YouTube'u engelleyebiliyor mu acaba? Bir de ayar yapması kolay mı? OpenWrt Linux diyor :)

Bu cihaza OpenWrt kurulumu çok kolay hocam ben yardımcı olurum tek ihtiyacın Windows kurulu bir PC ve evet YouTube'u engelleyebiliyor.

Aldım gitti o zaman. Bunu da yaşayalım bakalım :)

Hatta istersen belirli cihazları da engelleyebilirsin mesela ayrı bir Wi-Fi açarsın çocukları ona bağlarsın o ağda YouTube'yi engellersin kendini ya da başkasını ana ağa bağlarsın onlar da YouTube kullanabilir.

yok yok evde 7 den 70 insan çok ve söz dinlemiyorlar malesef askeri kamp kuralları gecerli olacak :)

Hatta istersen belirli cihazları da engelleyebilirsin mesela ayrı bir Wi-Fi açarsın çocukları ona bağlarsın o ağda YouTube'yi engellersin kendini ya da başkasını ana ağa bağlarsın onlar da YouTube kullanabilir.
hocam selam. modemi aldım geldi. nasıl ulaşabilirim size :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı