Desteklemediği için olmadı. Son olarak yapabileceğimiz şey şu; aygıt yöneticisi kısmından şu anki sürücüyü silip ilk attığım linki indirmeyi deneyin. Eğer olmaz ise bu sorunu deneyimlemiş arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Şuan ses sorunum düzeldi sorun çöz kullanarak oldu ama ben zaten bu sürücüyü çalışırken de güncellemek istiyordum çünkü jak girişlerim çalışmıyor (önceden çalışıyordu ) ve laptop kapağını hareket ettirince ses gidiyor bazen de sebepsiz yere açtığımda ses simgesi olmasına rağmen ses gelmiyor nasıl uygun sürücüyü bulacağım artık gerçekten canıma tak etti
Acaba şu an kalktı mı pek anlayamadım aygıt yöneticisinde hiçbir şey kalmadı ses le alakalı.
Şu an ses sorunum düzeldi sorun çöz kullanarak oldu ama ben zaten bu sürücüyü çalışırken de güncellemek istiyordum çünkü jak girişlerim çalışmıyor (önceden çalışıyordu ) ve laptop kapağını hareket ettirince ses gidiyor bazen de sebepsiz yere açtığımda ses simgesi olmasına rağmen ses gelmiyor nasıl uygun sürücüyü bulacağım artık gerçekten canıma tak etti.
Laptopum servise gitmeden ses sorunu yoktu şimdi kapağı hareket ettirince ses simgesinde sorun olmamasına rağmen ses gidiyor acaba yazılım mı yoksa donanım kaynaklıdır acaba?
Laptopum servise gitmeden ses sorunu yoktu şimdi kapağı hareket ettirince ses simgesinde sorun olmamasına rağmen ses gidiyor acaba yazılım mı yoksa donanım kaynaklıdır acaba?