Bağlı, internet yok hatası

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, oyun oynarken bir anda intarnet kesildi ve modeme baktım modemin ışıkların hepsi doğru bir şekilde yanıyordu. Alt Tab yapıp intarnete baktığımda bağlı, intarnet yok sorunu vardı evimde ki bütün cihazlarda bu sorunu alıyordum. Planlı çalışmalara bakıyorum bir bakım gözükmüyor olduğum yerde, müşteri hizmetlerini arıyorum robot tarafından bütün sorularını cevaplıyorum, müşteri hizmet calısanına beni bağlamıyor "teknik hata oluştu" diyor. Öğlen 1'den beri intarnete giriş sağlayamıyorum sebebi nedir?

Bende de oluyordu internet gidiyordu biraz bekleyincede internet ışığı yanmıyordu 5-10 dk sonra düzeliyordu.

Yaz aylarında modem fazla ısındığı için böyle kararsızlıklar yapabiliyor. Bağlantıyı koparıp tekrar bağlanmayı deneyin veya modemin soğuması için belli bir süre kapatıp bekleyin.

Ethernet ile bağlanıyorsanız hem modemden hem de bilgisayardan ethernet kablolarını çıkarıp geri takın.

Yaz aylarında modem fazla ısındığı için böyle kararsızlıklar yapabiliyor. Bağlantıyı koparıp tekrar bağlanmayı deneyin veya modemin soğuması için belli bir süre kapatıp bekleyin.
Modemi kapattım 10 dakika beklettim tekrar açtığımda aynı sorun vardı.
Ethernet ile bağlanıyorsanız hem modemden hem de bilgisayardan ethernet kablolarını çıkarıp geri takın.
Fiber kullandığımdan dolayı kabloyu çıkartamıyorum modeme bağlı ve ic hatlarına doğru gidiyor.

Modemi kapattım 10 dakika beklettim tekrar açtığımda aynı sorun vardı.

Fiber kullandığımdan dolayı kabloyu çıkartamıyorum modeme bağlı ve ic hatlarına doğru gidiyor.
Reset atmayı denedin mi arkadaki küçük delik ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…