Steam EA App bağlı olan EA hesabı nasıl kaldırılır?

turkuz212

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum şu, BF1 satın aldım Steam'den oyunu indirdim oyunu açacağım. EA girmemi istedi giriyorum aşağıdaki görseldeki gibi böyle bir ekran çıkıyor ama benim bu e postaya erişimim yok. Böyle bir e-posta daha önce kullanmadım, bunu nasıl kaldırıp oyuna giriş yapabilirim?

1742755237046.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam EA bağlantısını EA hesabınızdan kaldırmanız gerek. Erişemediğiniz için bu durumda kaldıramazsınız. EA canlı desteğe yazıp şansınızı deneyin yüksek ihtimalle bir sonuç alamazsınız.

Steam EA bağlantısını EA hesabınızdan kaldırmanız gerek. Erişemediğiniz için bu durumda kaldıramazsınız. EA canlı desteğe yazıp şansınızı deneyin yüksek ihtimalle bir sonuç alamazsınız.
bana link atabilirmisin canlı desteği bulamıyorum bi türlü
bulduğum destek sadece buydu ve ingilizce konuşuyor ingilizcem yok
1742756847822.png

Arkadaşın dediği gibi sorunun çözülme ihtimali çok düşük hatta yoka yakın.

EA kadar rezil desteği olan bir firma daha yoktur herhalde. Sadece "Retard" yazdım diye bütün hesaplarımı kalıcı olarak banladılar, yetmezmiş gibi bağlı olan hesapların bağını kaldırmadıkları için Steam vb. hesaplarımı EA için kullanamıyorum artık.

EA kadar rezil desteği olan bir firma daha yoktur herhalde. Sadece "Retard" yazdım diye bütün hesaplarımı kalıcı olarak banladılar, yetmezmiş gibi bağlı olan hesapların bağını kaldırmadıkları için Steam vb. hesaplarımı EA için kullanamıyorum artık.
konuşuyorum bakalım genede bir şansımı deneyeyim

işler benim için yolunda gitti link için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı