oraletus Femtopat Katılım 14 Mart 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #21 Ali Ataberk dedi: Reddit'de 20 Mart deniliyor. Söylentiye göre bundan sonra indirim dönemlerini Steam ile çakıştırmayacakmış. Genişletmek için tıkla... Keşke bir duyuru bilgi yayınlasalardı Twitter sayfasında ya da sitelerinde bilgi göremedim, yine de bütçe ayırdık bekliyoruz.
Ali Ataberk dedi: Reddit'de 20 Mart deniliyor. Söylentiye göre bundan sonra indirim dönemlerini Steam ile çakıştırmayacakmış. Genişletmek için tıkla... Keşke bir duyuru bilgi yayınlasalardı Twitter sayfasında ya da sitelerinde bilgi göremedim, yine de bütçe ayırdık bekliyoruz.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.292 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #22 oraletus dedi: Keşke bir duyuru bilgi yayınlasalardı Twitter sayfasında ya da sitelerinde bilgi göremedim, yine de bütçe ayırdık bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sorumsuz bir firma oldu epic games. İndirim takvimini bile önceden belirlemiyor.
oraletus dedi: Keşke bir duyuru bilgi yayınlasalardı Twitter sayfasında ya da sitelerinde bilgi göremedim, yine de bütçe ayırdık bekliyoruz. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle sorumsuz bir firma oldu epic games. İndirim takvimini bile önceden belirlemiyor.
MhMT13 Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #23 Epic farklı bir tarih ayarlamak istiyor herhalde. Büyük ihtimal Steam indirimleri bitince başlar. Ya da bitmeye yakın ya da bittikten bir süre sonra başlar. Ama bahar indirimlerini elbette ki bir zaman başlatacak.
Epic farklı bir tarih ayarlamak istiyor herhalde. Büyük ihtimal Steam indirimleri bitince başlar. Ya da bitmeye yakın ya da bittikten bir süre sonra başlar. Ama bahar indirimlerini elbette ki bir zaman başlatacak.