Bahar ve kışlık koku önerisi

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Selam, az önce yazlık olarak başlıkta olan konudaki parfümü seçtim.

Elimde JPG ve Creed Aventus muadili parfüm var ikisinden de memnunum ancak orijinallerini alacak kadar param da var sayılmaz. Ama kışlık ileri sezon için orijinal bir muadil seçebilirim kışlık bir model. Şu an Boyner'de indirim var JPG elixir'in övüldüğünü duydum başka ne önerebilirsiniz? Nota olarak odunsu ve fresh kokuları severim. Çok fazla şekerli kokular bana göre değil.
Bütçe 3-4k.

Diğerlerini bilmiyorum ama JPG Le Male sakın alma.

Bence de, JPG Le Male biraz ucuz koku havası veriyor bana. Creed Aventus seveni için güzel koku ancak pahalıydı en son.

Neden? Ayrıca hangisi Siyah olan mı rengi ela ve yeşil arası olan mı?
Mavi gibi olandan bahsediliyor büyük ihtimal.

JPG Le Male Elixir şekerli ve biraz daha genç yaş grubuna uygun ancak "NPC Fragrance" damgası yiyen kokulardan biri. Kış için uygun güzel bir koku tabii.

Kaç yaşındasınız? Ona göre 2 tane parfüm önerisi yapacağım.

Neden? Ayrıca hangisi Siyah olan mı rengi ela ve yeşil arası olan mı?

Bundan bahsediyorum. Kokusu ne yazlık ne kışlık. Ayrıca bu kadar kötü kokan bir şeye para vermeni istemem. Kokusu, klasik güllü(?) (üç harflilerin klasik mendili) ıslak mendili sıcak bir yüzeye sürtünce çıkan koku gibi.

Jean Paul Gaultier. Efsane kokusu var. Kışlık olarak da kullanılabilir.
Ben de tam bundan bahsediyordum hocam

Hocam bu klasik le male'e en kötü JPG kokusu traş losyonu gibi kokuyo diyolardı.

Şimdi daha düzgün okudum. Önermiyormuşsunuz. Keşke bunları deneme şansım olsaydı. Mağazalara gidip deneyeceğim.

Bence de, JPG Le Male biraz ucuz koku havası veriyor bana. Creed Aventus seveni için güzel koku ancak pahalıydı en son.
Creed Aventus 15 bin lira hocam.
Mavi gibi olandan bahsediliyor büyük ihtimal.

JPG Le Male Elixir şekerli ve biraz daha genç yaş grubuna uygun ancak "NPC Fragrance" damgası yiyen kokulardan biri. Kış için uygun güzel bir koku tabii.

Kaç yaşındasınız? Ona göre 2 tane parfüm önerisi yapacağım.
18

JPG Ultramale'i da çok seven varmış nasıl bir koku? Araştırdığımda Türkiye'de yaygın olarak satılmadığını gördüm. Başka nereden bakılabilir?

Son düzenleme:
Costume National Homme Eau De Parfüm, Boss Bottled Elixir öneririm şekerli değiller gayet de performansı yüksek ürünler özellikle Costume National bayağı kalıcı bir koku.

Bu jpg'ler hangisi sağdaki la male siyah mı yeşil gibi çıkmış?

Costume National Homme Eau De Parfüm, Boss Bottled Elixir öneririm şekerli değiller gayet de performansı yüksek ürünler özellikle Costume National bayağı kalıcı bir koku.
Teşşekürler Boyner'e gittiğimde deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…