Bahar ve kışlık koku önerisi

Bütçenizi biraz aşıyor fakat Dior Homme Intense baya övülen bir parfüm kış ayı için. Notalarına bakabilirsiniz.

Hocam parfüm konusunda içinizde süphe oluşan sitelere güvenmeyin. Sephora'dan orijinalini gidin alın bence.

Hocam parfüm konusunda içinizde süphe oluşan sitelere güvenmeyin. Sephora'dan orijinalini gidin alın bence.

Sephora, Beymen, Boyner, Sevil Parfümeri hariç "orijinal parfüm" satan bir yerden alışveriş yapmam.

@iKayraOnur önerielrinzi bekliyorum hocam.

@iKayraOnur önerielrinzi bekliyorum hocam.

Sephora, Beymen, Boyner, Sevil Parfümeri hariç ''orijinal parfüm'' satan bir yerden alışveriş yapmam.
Attığınız linkte satıcı Boyner olarak gözüküyor, sorun yaşar mısınız emin değilim ancak ben de dediğiniz yerler harici parfüm almayı tercih etmiyorum. Kör alış yapmayı düşünüyorsan JPG Le Male Elixir'e karşı aşırı beklentili bence olma çünkü bana göre bir tık daha iyi tercihler de var.

İşte örnek verebilir misiniz? Denemek isterim ben de yeni bir kışlık koku almak için.

İşte örnek verebilir misiniz? Denemek isterim ben de yeni bir kışlık koku almak için.
Hugo Boss The Scent Absolute'ü severek kullanıyorum. Hugo Boss The Scent Magnetic'i çevremde beğenenler daha çok. Hugo Boss The Scent serisine bakabilirsiniz. Gucci Intense Oud da önerebilirim ancak biraz özel gün kokusuna kaçıyor, günlük kullanımlarda bir süre sonra zevk almamaya başlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim hepsine bakmaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…