Bahçedeki haşereleri nasıl kovarım?

Bahçem ideal büyüklükte. İçerisinde kayısı, mandalina, ceviz ve nar ağaçları var fakat narlar çıkmıyor. Diğer ağaçları bilmiyorum da kayısı ağacının üzerinde aşırı derecede böcek var. Bahçede ise çeşit çeşit örümcekler mi dersin, solucanlar, sivrisinekler vs. adını bilmediğim daha birçok çeşit böcek var. Bahçem ile uzun zamandır ilgilenmiyor idim. Kayısı, mandalina ve nar ağaçlarını keseceğim. Böcekleri tamamıyla değil de ciddi azaltacak bir yöntem var mı? Bu ağaçlar dışında böcekler başka neye gelirler?
Ağaçları keserken üzerime böcekler düşüyor bunun için tasarlanmış giysi var mı?

Bahçem ideal büyüklükte. İçerisinde kayısı, mandalina, ceviz ve nar ağaçları var fakat narlar çıkmıyor. Diğer ağaçları bilmiyorum da kayısı ağacının üzerinde aşırı derecede böcek var. Bahçede ise çeşit çeşit örümcekler mi dersin, solucanlar, sivrisinekler vs. adını bilmediğim daha birçok çeşit böcek var. Bahçem ile uzun zamandır ilgilenmiyor idim. Kayısı, mandalina ve nar ağaçlarını keseceğim. Böcekleri tamamıyla değil de ciddi azaltacak bir yöntem var mı? Bu ağaçlar dışında böcekler başka neye gelirler?
Ağaçları keserken üzerime böcekler düşüyor bunun için tasarlanmış giysi var mı?
Gayet etkili denemenizi tavsiye ederim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belki naturalciydi...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Kendi kendine de çıkmış olabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı