Bahçedeki kedileri kovma

Çözümü gece 1-2 de bahçede dolaşıp sesler çıkarmakla(tıkırtı,takırtı falan. Öyle davul çalmıyorum çıkıp) buldum gibi. Birkaç gündür ortada hiçbiri yok. Fare hariç. Besin zinciri bayağı hızlı etki gösteriyor anlaşılan...

Kediler geri gelirse vahşice torpil gibi bir şeyle korkutarak kaçırmak yerine sahiplendirmeye çalışsan çok daha güzel olur. Bir arkadaş böyle bir çözüm önerisi sunmuş ondan dolayı yazdım. En kötü ihtimalle kedileri yakalayabilirsen zarar görmeyecekleri ve bakabilecek kişilerin olduğu bir alana, bahçeye bırakın.

Sokağımın aşağısı hayvan barınağı oraya bırakırdım ama oranın halini bilmeseydim. Zaten onlar da sahip çıkmıyorlar sokakta 5-10 köpek, kedi var.

Bahçenin dışında uygun, gölgelik bir yere yem ve su bırakırsan kediler orayı ev edinir diye düşünüyorum.
Herifler her yeri kemik doldurdu ejderha gibi her gün bir inek avlıyorlar sanki Bahçenin bitişi direkt yol kaldırım dahi yok. Girdikleri delikleri de kapattım. Artık mahallenin kedileriyle takılıyorlar muhtemelen mahallede biri var sokağın başına yemek döküyor rahat 15-20 tane kedi toplanıyor. Bizimkiler de oraya gitmiştir diye umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…