1 1yılsonragörüşürüz Centipat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 54 31 Mart 2021 #1 Bilgisayardan hiçbir siteye giremiyorum. Nasıl çözebilirim? Telefonda sorun yok.
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 31 Mart 2021 #11 1yılsonragörüşürüz dedi: VPN'den başka bir çözüm yolu var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... IP değiştirmeyi deneyebilirsiniz ancak ne kadar işe yarar bilemiyorum. Artı 0 Eksi
1yılsonragörüşürüz dedi: VPN'den başka bir çözüm yolu var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... IP değiştirmeyi deneyebilirsiniz ancak ne kadar işe yarar bilemiyorum.
AsmrciPiyanist Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #12 1yılsonragörüşürüz dedi: VPN'den başka bir çözüm yolu var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim yöntemler bunlar isterseniz hata kodunu internetten araştırarak daha fazla bilgi edine bilirsiniz. Artı 0 Eksi
1yılsonragörüşürüz dedi: VPN'den başka bir çözüm yolu var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim yöntemler bunlar isterseniz hata kodunu internetten araştırarak daha fazla bilgi edine bilirsiniz.
B berkanterol Femtopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #13 Bu siteyi deneyebilir misiniz? Dinamik link kullanıyorlar. Her koşulda ulaşabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi