Merhaba bir süredir N250 kullanıyorum,internette dolanan stop etme problemleriyle alakalı endişeniz olmasın çoğu Bajaj modelinde bu problem bulunuyor fakat bende 2 haftada 3 haftada bir bazen daha da uzun sürüyor yapması km yükseldikçe bu problem ortadan kayboluyor son güncellenen fiyatlar doğrultusunda alınabilecek en mantıklı orta sınıf motosiklet kullanım açısından inanılmaz rahat vites geçişleri şıkır şıkır kendi cc grubuna göre de japonlar harici torku gayet iyi şehir içi asla üzmez uzun yolda da 110-120 bandında gayet rahat yol yaptırır çok sıkıştırarak kullandığım da oldu yağ soğutmasıyla alakalı en ufak bi problem yaşamadım yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi hindistanda 50 derece sıcakta kullanılıyor bu motosiklet bu fiyat skalasında CF ye genel olarak bulaşmanı tavsiye etmem Bajaj bi japon olmayabilir ama motora bakıp,sınırlarını bildikten sonra kolay kolay bi şey olacak bi motosiklet değil aşırı hor kullanmadığın sürece üzmez herhangi bir sorun varsa sorabilirsin.
Evet bende başlığı açtıktan 3-4 gün sonra satın aldım. Şu anlık sanırım 200 km gibi bir yol yapmışımdır ekipmanımı dizmeden çok çıkmak istemedim. Yakıt olarak ya benim göstergem bozuk ya da motor inanılmaz az yakıyor. Fulledim ve 100 km ortalama yol yaptım. Benzin ibresi tek diş düştü sadece. Başka bir problemini henüz görmedim.
Hocam merhaba ben de Dominar 250 ve N250 arasında kaldım. İlk defa vitesli motor kullanacağım. Kullanım amacım şehir içi kullanımı ve arada bir Ankara çevresindeki illere seyahat etmek olacak ama ağırlıklı olarak şehir içi. Tork olarak en azından 0-100 açısından Dominar ve N250 farkını bilen var mı acaba? Ve sesi de benim için bir o kadar önemli Dominar ve n arasında çok fark var mı acaba?
Aklımdaki bir diğer soru da ben 75 kiloyum artçım da 80 kilo ve ikimiz rodajı bitmiş bir N250 ile tek seferde kaç km yol gidebiliriz uzun yol için? Veya kaç kmde birkaç dakika mola uygun olur?
Hocam merhaba ben de Dominar 250 ve N250 arasında kaldım. İlk defa vitesli motor kullanacağım. Kullanım amacım şehir içi kullanımı ve arada bir Ankara çevresindeki illere seyahat etmek olacak ama ağırlıklı olarak şehir içi. Tork olarak en azından 0-100 açısından Dominar ve N250 farkını bilen var mı acaba? Ve sesi de benim için bir o kadar önemli Dominar ve n arasında çok fark var mı acaba?
Aklımdaki bir diğer soru da ben 75 kiloyum artçım da 80 kilo ve ikimiz rodajı bitmiş bir N250 ile tek seferde kaç km yol gidebiliriz uzun yol için? Veya kaç kmde birkaç dakika mola uygun olur?
Uzun yol varsa Dominar daha mantıklı olacaktır. N250 şehir içi için çok güzel bir motor. Çok tatlı bir sesi var ve dominara göre daha hafif ve çevik. Ancak ben uzun yol yapacaksam, hele artçıyla olacaksa kesinlikle dominar alırdım. Hatta mümkünse ikinci elden 160-170 bin civarına temiz 400 denk getirmeye çalışırdım.
Eğer bütçe 200 civarındaysa da ikinci elde tertemiz yüksek model Honda CB250R'lar var. Çok sağlam motorlardır. Onu öneririm.
Uzun yol varsa Dominar daha mantıklı olacaktır. N250 şehir içi için çok güzel bir motor. Çok tatlı bir sesi var ve dominara göre daha hafif ve çevik. Ancak ben uzun yol yapacaksam, hele artçıyla olacaksa kesinlikle Dominar alırdım. Hatta mümkünse ikinci elden 160-170 bin civarına temiz 400 denk getirmeye çalışırdım.
Eğer bütçe 200 civarındaysa da ikinci elde tertemiz yüksek model Honda CB250R'lar var. Çok sağlam motorlardır. Onu öneririm.
Hocam bütçe 200 ama nakit hali 200 değil Bajaj'da kampanya olduğu için o modelleri düşünmüştüm. Direkt olarak kriterlerim gürültülü olması, alt devirler ve düşük hızlarda kuvvetli olması ve naked olması. Dominar 250 ve N250 arasında 0-100 ve ses farkında hangisi daha iyi olur acaba onu düşünüyorum.
Bende Dominar 250 ve N250 arasında kalamıştım. Hafifliği yüzünden N250 tercih ettim diyebilirim. Çünkü ilk motorum olacaktı. Sesi çok güzel geçen çevirmeye girdim polisler egzoz var mı diye kendi aralarında tartıştılar. Yakıt olarak inanılmaz güzel beni üzmedi. Kullanımı kolay eğer ilk tecrübeniz ise bence 400 bakmayın. Dominar hem ağırdı hem de gidon sağ gidiyor demişlerdi vs N250'den yana oldum. Bence bir bayiye gidip üstlerine binin karar verin.
Hocam bütçe 200 ama nakit hali 200 değil Bajaj'da kampanya olduğu için o modelleri düşünmüştüm. Direkt olarak kriterlerim gürültülü olması, alt devirler ve düşük hızlarda kuvvetli olması ve naked olması. Dominar 250 ve N250 arasında 0-100 ve ses farkında hangisi daha iyi olur acaba onu düşünüyorum.