Bajaj NS200 ug vs N250

Exaten

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ilk defa motor alacağım ve aklımda bu iki model var. N250 görünüş ve ses olarak çok hoşuma gidiyor ancak yağ soğutmalı, 5 vites ve 2. el piyasası aklımda soru işaretleri bırakıyor. NS200 ug ise sadece görünüş olarak hoşuma gitmeyen bir motor. Bu konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Hocam ns 200 alıp geçin derim babamın ortağında var 175000 kilometrede ve daha bakımlar hariç işlem yapılmamış motor açılmamış hala saat gibi çalışıyor.

İkisi arasında bende kalmıştım.Kararımı n250'den yana kullanacağım.Kullanıcılara göre 5 vites ve yağ soputma olması bir eksi değilmiş.NS200 yıllardır aynı tasarımı kullanıyor ve bıkmadılar gitti (yeni modelini gördüm fakat beğenmedim).İkinci el benim için umrumda değil.Kullanmak için motor alıyoruz satmak için değil.Tasarımıyla vs bana kalırsa N250 çok daha iyi.

İkisi arasında bende kalmıştım. Kararımı N250'den yana kullanacağım. Kullanıcılara göre 5 vites ve yağ soputma olması bir eksi değilmiş. NS200 yıllardır aynı tasarımı kullanıyor ve bıkmadılar gitti (yeni modelini gördüm fakat beğenmedim).İkinci el benim için umurumda değil. Kullanmak için motor alıyoruz satmak için değil. Tasarımıyla vs bana kalırsa N250 çok daha iyi.

Hocam aldınız mı bende N250 alma arifesindeyim yoksa Dominar 250 mi önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı