Bajaj Pulsar Ns 150 Lastik Önerisi

• Konuyu başlatan Lyviq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3.839

Lyviq

Hectopat
Motoru yeni aldığım için lastikler hakkında pek bir fikrim yok. Şu an da orijinal takılı ve tutmuyor. Motorun orijinal lastik ebatları arka lastik 110/80/17 ön lastik 80/100/17. Bir lastik takımı buldum ama ön teker için ebatları biraz farklı. Öncelikle bu lastik takımı olur mu, ön teker için boyut çok fark eder mi, lastikler için öneriniz var mı ve marka olarak ne tavsiye edersiniz?
Bulduğum lastik takımı: Bajaj Pulsar 150 Anlas 90/90-17 ve 110/80-17 MB34 Ön Arka Set (2021)
Fiyatı nasıl, hiç kullanan oldu mu, memnun kaldı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lastiklerin dış kaplaması soyulana ve ısınana kadar yolu iyi tutmaması normal. Kaç km'de şu an motor? İyi yol tutuşu için Pirelli öneriyorlar. Ama fiyatları malum.
Motor şuan 17.700 km'de. Ama usta lastiklere bayat dedi. Birde lastiklerin tutmadığını hissediyorum. Geçen günkü kazamda biraz lastiklere bağlı hocam :). Değiştirmem gerekli yani.

Öncelikle bu lastik takımı olur mu, ön teker için boyut çok fark eder mi, lastikler için öneriniz var mı ve marka olarak ne tavsiye edersiniz?
Bulduğum lastik takımı: Bajaj Pulsar 150 Anlas 90/90-17 ve 110/80-17 MB34 Ön Arka Set (2021)
Fiyatı nasıl, hiç kullanan oldu mu, memnun kaldı mı?
Birincisi ön lastiklerinizin taban alanı genişlemiş olur, yanak genişliği aynı kalır. Yanı lastik çapı aynı kalırken sadece taban alanı genişlemiş olur. Bütçeniz el verirse Michelin, Continental gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim

Birincisi ön lastiklerinizin taban alanı genişlemiş olur, yanak genişliği aynı kalır. Yanı lastik çapı aynı kalırken sadece taban alanı genişlemiş olur. Bütçeniz el verirse Michelin, Continental gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim

Taban alanının genişlemesi olması bana bir faydası olur mu, olursa nasıl bir faydası olur, tavsiye eder misiniz? Bir de diğer markalara maalesef bütçem yetmez ya. Benim aldığım lastik takımının fiyatını adamlar tek lastik için yazıyor :( bir de Anlaş için ne düşünürsünüz?

Taban alanının genişlemesi olması bana bir faydası olur mu, olursa nasıl bir faydası olur, tavsiye eder misiniz? Bir de diğer markalara maalesef bütçem yetmez ya. Benim aldığım lastik takımının fiyatını adamlar tek lastik için yazıyor :( bir de Anlaş için ne düşünürsünüz?
Açıkçası marka ile pek deneyimim olmadı. Kauçuk oranı yüksekse ve kaliteli ise sizi üzmez. Taban alanının 10mm genişlemesi az olsa ön tarafın frende kitlenme ihtimalini azaltır tutuşu arttırır. Bütçenizi 600TL gibi bir oranda arttırma şansınız olabilirse sıfır Michelin seti alabiliyorsunuz. İkinci el bakabilirsiniz.

Açıkçası marka ile pek deneyimim olmadı. Kauçuk oranı yüksekse ve kaliteli ise sizi üzmez. Taban alanının 10mm genişlemesi az olsa ön tarafın frende kitlenme ihtimalini azaltır tutuşu arttırır. Bütçenizi 600TL gibi bir oranda arttırma şansınız olabilirse sıfır Michelin seti alabiliyorsunuz. İkinci el bakabilirsiniz.
Anladım hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı