Bajaj Pulsar NS125

TnhnLpp

Hectopat
Daha fazla  
2020 fuarı ile birlikte satışa sunulacak.
Fiyatı: 12,990.

Nasıl, tutar mı? Kaliteli olur mu?
Keşke kafa tasarımı böyle olmasaymış.

Üzeceğin sanmıyorum 200ns baya tuttu. Hatta kuryelerin altında çok sık gördüm. Lakin bana sorarsan 13 bin fiyat bandını veriyorsan, japon malı alman daha mantıklı olacaktır. CBR 250R'ı satalı yaklaşık 2 ay oldu. Japon çinli hintli ayırt eden bir insan değilim lakin, çıkardığı ufak sıkıntılar bile makinelerden soğutuyor. Japondan uzaklaştıkça sıkıntının artacağı aşikar, bunu motosiklet forumlarında da görebilirsin. Japondan şaşmayın tekeriniz düz bassın diyorum.

Aynı şekilde bende japon önereceğim ns 125'inde tutacağı düşüncesindeyim ama illaki hint diyorsanız temiz 2.el ns 200 almanızdan yana olur hem performans hemde artık kronik sorunları baya azaltıldı diyebilirim.

Aynı şekilde bende japon önereceğim ns 125'inde tutacağı düşüncesindeyim ama illaki hint diyorsanız temiz 2.el ns 200 almanızdan yana olur hem performans hemde artık kronik sorunları baya azaltıldı diyebilirim.
sıfır japonlar uçtu gitti 200ns de alamıyorum a1 vesvesesi bakalım fuardaki modelleri görmek lazım.
İkinci elde güvenemiyorum cbr125 desen apaçilik yapılmamışı yok mt125 yada cb125r bakıcam japon olarak.Sınırı 150ye çekseler biraz rahatlıcak bu segment.Hint sevdalısı değilim piyasa buna itiyor.

Size şöyle söyleyim o zaman bütçeniz düşükse Ybr tarzı motorlara yönelin hatta direk temiz bir tane Ybr alın çünkü piyasa hiçbir zaman düşmeyecek dahada artacaktır. Ybr alın dememin sebebi sorun çıkarsada çok uygun fiyatlara tamir ettirirsiniz hatta motor yaptırsanız bile zorlamaz diye düşünüyorum. Ben kendim de yeni motor aldım emin olun verdiğim paraya deymeyecek bir motor ama alalı 1 ay olmasına rağmen bin lira fazlasını teklif veren oldu yaza ne olur gerisini siz düşünün. Cbr alacaksanızda mümkün olduğu mertebede ölü fiyata almaya çalışın bende çok baktım çünkü düzgün bulması çok zor hiç yoktan sonradan sorun çıkarsa tamir ettirecek cebinizde paranız kalsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı