Q QExpLosioN1 Picopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur?
Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.558 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 19 Haziran 2021 #2 QExpLosioN1 dedi: Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer hiç sürmediysen 100 ya da 125 c ile başla bence. En azından dengesine alışırsın.
QExpLosioN1 dedi: Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Eğer hiç sürmediysen 100 ya da 125 c ile başla bence. En azından dengesine alışırsın.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 19 Haziran 2021 #3 QExpLosioN1 dedi: Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Baktığıma göre öyle ahım şahım büyük olmayan motoru da başlangıç için baya yeterli bir motor. Hayırlı olsun diyelim şimdiden ne alacaksanız.
QExpLosioN1 dedi: Beyler araştırmalar sonucu birçok kişinin bu motoru önerdiğini gördüm. Diğer forumlarda veya YouTube'da. Sizce uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Baktığıma göre öyle ahım şahım büyük olmayan motoru da başlangıç için baya yeterli bir motor. Hayırlı olsun diyelim şimdiden ne alacaksanız.
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.295 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 22 Haziran 2021 #4 Pulsar 200NS ve RS emsal CC'deki motosikletlere göre biraz daha güçlüdür. Benim ilk vitesli motorum Pulsar 200NS'di. Bir sorun yaşamadım ama öncesinde 5 yıldır araba kullanıyordum trafik bilgim ve tecrübem var.
Pulsar 200NS ve RS emsal CC'deki motosikletlere göre biraz daha güçlüdür. Benim ilk vitesli motorum Pulsar 200NS'di. Bir sorun yaşamadım ama öncesinde 5 yıldır araba kullanıyordum trafik bilgim ve tecrübem var.