Bajaj servisi önerisi

Miroyasa

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Arkadaşlar motorumun bakımlarını kendim yapıyordum ama 15 bin bakıma gireceği zaman supap ayarı da gerekiyor. Acaba İstanbul'da bildiğiniz iyi bir Bajaj servisi var mı güvenebileceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Metrik çakı kullanıp kullanmadığını sor.

Bildiğiniz servis var mı Anadolu tarafında.
Yok ama metrik çakı kullanıyorsa en azından güvenebilirsin bir miktar. Elimin ayarıyla yapıyorum ben 10 senedir tamir ediyorum diyene gitme. Telefonda arayıp sor çevredekinlere.

Aydın Motocars var hocam Kartal tarafında. Bende ona gidiyorum. İlgililer baya. İnternette konumu ve telefon numarası var, bi ara konuş istersen.

Aydın motocars var hocam kartal tarafında. Bende ona gidiyorum. İlgililer bayağı. İnternette konumu ve telefon numarası var, bir ara konuş istersen.

Kanka satış kısmı iyi yalan yokta servis kısmı cok iyi oldğunu duşunmuyorum.

Kanka satış kısmı iyi yalan yokta servis kısmı cok iyi oldğunu duşunmuyorum.
Yani 1-2 tane yere gittim orası daha ilgili geldi bana bilmiyorum. Önerilen de bir yer aslında. Benimde motorun bakımı geldi oraya götürmeyi düşünüyorum havaların düzelmesini bekliyorum.

Yani 1-2 tane yere gittim orası daha ilgili geldi bana bilmiyorum. Önerilen de bir yer aslında. Benim de motorun bakımı geldi oraya götürmeyi düşünüyorum havaların düzelmesini bekliyorum.

İnternettede birkaç bir şey gördüm servis hakında insan süphelenmiyorda değil yağ için olsa neyse subab ayarı için riske gerek yok.

İnternettede birkaç bir şey gördüm servis hakında insan süphelenmiyorda değil yağ için olsa neyse subab ayarı için riske gerek yok.
Ben normal 5000 bakımına gideceğim de dediğin gibi o tarz ayarlamalarda başka seçenekler varsa gidilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…