eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Ocak 2022 #51 "Yıllardan beri eğitim sisteminde tuvaletler konuşuluyor, bizim bunu yapamayacak durumumuz mu var?" Yıllardan beri eğitim sisteminin kendisi bas bas bağırıyor, bunu değiştirecek durumumuz yok mu peki?
"Yıllardan beri eğitim sisteminde tuvaletler konuşuluyor, bizim bunu yapamayacak durumumuz mu var?" Yıllardan beri eğitim sisteminin kendisi bas bas bağırıyor, bunu değiştirecek durumumuz yok mu peki?
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 9 Ocak 2022 #52 436077 dedi: Bizde ne zaman şu tuvaletleri yapacaklar diye Twitterda hastag açıyorduk, sonunda. #tuvaletistiyoruz Genişletmek için tıkla...
436077 dedi: Bizde ne zaman şu tuvaletleri yapacaklar diye Twitterda hastag açıyorduk, sonunda. #tuvaletistiyoruz Genişletmek için tıkla...
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 9 Ocak 2022 #53 HacıKedi dedi: Su 3 kaşarlı tost 10. Genişletmek için tıkla... Okulunuz etilerde mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2022
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 9 Ocak 2022 #54 Çok ileri görüşlü bir hamle herkes anlamaz elbet. #tuvalethamlesi ile bakanımız 20 yıl sonrasını kurtaracak.
Çok ileri görüşlü bir hamle herkes anlamaz elbet. #tuvalethamlesi ile bakanımız 20 yıl sonrasını kurtaracak.
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #55 Forumdaş dedi: Okulunuz etiler de mi? Genişletmek için tıkla... (Cidden espri iyiydi) Beylikdüzü ama biraz aşağı ve kenarlarındayız.
Forumdaş dedi: Okulunuz etiler de mi? Genişletmek için tıkla... (Cidden espri iyiydi) Beylikdüzü ama biraz aşağı ve kenarlarındayız.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 9 Ocak 2022 #56 Thomas Musk dedi: Eğitimden daha önemlisi tuvaletler! İnsanlar nasıl tuvaletini yapacaklar tuvalet olmadan! (!) Genişletmek için tıkla...
Thomas Musk dedi: Eğitimden daha önemlisi tuvaletler! İnsanlar nasıl tuvaletini yapacaklar tuvalet olmadan! (!) Genişletmek için tıkla...
Forumdaş Centipat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 1.642 9 Ocak 2022 #57 HacıKedi dedi: (Cidden espri iyiydi) Beylikdüzü ama biraz aşağı ve kenarlarındayız. Genişletmek için tıkla... Dostum kantinci size her gün saplıyor. 3 tl su mu olur ?
HacıKedi dedi: (Cidden espri iyiydi) Beylikdüzü ama biraz aşağı ve kenarlarındayız. Genişletmek için tıkla... Dostum kantinci size her gün saplıyor. 3 tl su mu olur ?
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #58 Forumdaş dedi: Dostum kantinci size her gün saplıyor. 3 TL su mu olur? Genişletmek için tıkla... Her gün evden tost getiren Ultra zeki ben vs 15 TL'ye içi boş hamburger alan sınıftakiler Dido vs. 5 TL dasdasd.
Forumdaş dedi: Dostum kantinci size her gün saplıyor. 3 TL su mu olur? Genişletmek için tıkla... Her gün evden tost getiren Ultra zeki ben vs 15 TL'ye içi boş hamburger alan sınıftakiler Dido vs. 5 TL dasdasd.
Xilared Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Ocak 2022 #59 HacıKedi dedi: Her gün evden tost getiren Ultra zeki ben vs 15 TL'ye içi boş hamburger alan sınıftakiler Dido vs. 5 TL dasdasd. Genişletmek için tıkla... Tost 6 veya 8 TL'idi bizim kantinde. Ee isyan edemeyen kişiler varken beleşten ekstra para.
HacıKedi dedi: Her gün evden tost getiren Ultra zeki ben vs 15 TL'ye içi boş hamburger alan sınıftakiler Dido vs. 5 TL dasdasd. Genişletmek için tıkla... Tost 6 veya 8 TL'idi bizim kantinde. Ee isyan edemeyen kişiler varken beleşten ekstra para.
HacıKedi Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #60 Xilared dedi: Tost 6 veya 8 TL'idi bizim kantinde. Ee isyan edemeyen kişiler varken beleşten ekstra para. Genişletmek için tıkla... Okul aile birliğini basmaya giden ben ama gelmeyen arkadaşlarım.
Xilared dedi: Tost 6 veya 8 TL'idi bizim kantinde. Ee isyan edemeyen kişiler varken beleşten ekstra para. Genişletmek için tıkla... Okul aile birliğini basmaya giden ben ama gelmeyen arkadaşlarım.