Merhaba. Evde 4 kişiyiz internetimiz Superonline fiber. Yaklaşık 2 hafta önce 2 günlük bir bakım kesintisi oldu ve ondan sonra Wi-Fi o kadar yavaş ki modemin yanındaki kişi görüntülü bile konuşamıyor ve suçun bende olduğunu düşünüyor. Çünkü bilgisayarımda offline RDR oynuyorum . Ve kendimi anlatamadığım için bütün suç bana patlıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Downloadım 100 uploadım 20.
Offline RDR oynamanız internetinizi sömürmez. Muhtemelen sizi yoğun bir kanala koymuşlar. Modem arayüzüne giriş yaparak kanalınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. 2. olarak da DNS ayarlarınızı değiştirin. DNS sunucularınızı 8.8.8.8 (Google DNS) olarak değiştirin.
Offline RDR oynamanız internetinizi sömürmez. Muhtemelen sizi yoğun bir kanala koymuşlar. Modem arayüzüne giriş yaparak kanalınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. 2. olarak da DNS ayarlarınızı değiştirin. DNS sunucularınızı 8.8.8.8 (Google DNS) olarak değiştirin.