Bakır Isı Borusunun Somunu Kırıldı

merhaba ben de fanını söktüm bakır bloğu çıkardım yerine taktım bütün vidalrı sıktım yerine takmada 1 tane vidası kırıldı tek vida bişe olurmu

HWmonitor ya da AIDA64 ile sıcaklıklara bakarsın, değerler az yükte ve yükte fazla ise zaten CPU sınıra yakın makinayı kapatır, GPU için de aynı şey geçerli.

Ben 15 20 gündür kullaniyorum. Bir şey yok Allaha şükür kapanma felan.

HWmonitor ya da AIDA64 ile sıcaklıklara bakarsın, değerler az yükte ve yükte fazla ise zaten CPU sınıra yakın makinayı kapatır, GPU için de aynı şey geçerli.

Abi resim attim 4'üncü bacak vidasi anlarsn baktin mi ya da orayi yapiştirayim mi? Neyle yapiştirayim?

Dosya Ekleri

• unnamed.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun yaşamıyorsan iyi ama dediğim programlar ile sıcaklıklara gene de bak, ilerde karşılaştırma şansın olur.
Birşeyle yapıştırmanı tavsiye etmem çünkü sonra tekrar çıkarman gerekirse sıkıntı olur. Az temastan dolayı ileride sıkıntı olursa düşük devirli bir el matkabı ile deliği baştan sona açabilirsin ama düşük devirli bir alet yoksa anakartı kaptırırsın makinaya.
Bir başka olasılık oraya tersten bir civata yapıştırıp üstten somun takabilirsin. Yapıştırma için epoksi vb. çift karışımlı macun yapıştırıcılar iş görebilir, gene de alırsan öncesinde kutusuna göz at kısıtlaması var mı diye.

ABİ OKADAR BEN BECEREMEM MATKAPLA FİLAN NASIL YAPIŞTIRAYIM BÖYLE KULLANICAM 1 AY OLDU HALEN KAPNMA YOK BEN TAMİRCİYE GÖTÜRÜRÜM BELKİ YAPARLAR BEN ÇOK DNEDİM AMA VİDANIN UCU İÇERDE KALMIŞ MÜMKÜN DEĞİL ÇIKMASI SENİN DEDİĞİN GİBİ DELİNİCEK AMA BEN YAPAMAM TAMİRCİYE GÖTÜRÜRÜM SENİN BİLDİĞİN VARMI TAMİRCİ USTA

içeride kalan vida için; sıcak silikon ucunu ısıtıp yapıştırın, soğuduktan sonra açılma yönünde çevirin kalan vida çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…