Bakır soğutma kırıldı

Makaleler
5
Merhabalar. All-in-One PC'nin bakır soğutma borusu kırıldı. Tek çare yenisini almak. Ama internet üzerindeki araştırmamda uygun olanı bulamadım. Acaba PC'nin yetkili servisine götürsem yenisini temin edebilirler mi? Eğer edemezlerse düz bir saf bakır boru alıp şekil verebileceğim bir yer biliyor musunuz? Çünkü son çare onu deneyeceğim. Şu an PC'yi kullanamıyorum.

Servisine sorun hocam. Ellerinde olabilir. Yoksa soğutma sistemleri ile uğraşan yerler var. Sökülebilir ise götürüp tamir ettirebilirsiniz.

Servisine sorun hocam. Ellerinde olabilir. Yoksa soğutma sistemleri ile uğraşan yerler var. Sökülebilir ise götürüp tamir ettirebilirsiniz.
Muhtemelen tamir ettirilemez. Bana soğutma sistemleri yapan bir yer lazım. O zaman ölçülerini verdiğimde yepyeni bir tane olur.
Bilgisayar kaç yıllık? Çok zaman geçmediyse temin etmek zorundalar.
Fazla zaman geçmedi fakat bu model üretimden kalktı. 3-4 yıl oldu.

Fazla zaman geçmedi fakat bu model üretimden kalktı. 3-4 yıl oldu.
Bunu izleyebilirsiniz. Belli süre tamir etmeleri yasal hakkınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Demek istediğini anladım. Bazı yerlerde bu bakır boruya şekil verilmemiş düz şekilde satılıyor bu soğutma işi için. Bakır borunun altındaki plakalar da satılıyor. Tek sıkıntı anakartı delmeden bu barçaları birleştirip somonlar yardımıyla anakarta takacak bir insan bulmak. Boruya kavis verme dışındaki işler beni biraz aşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…