VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 7 Kasım 2021 #1 Merhaba Gaming laptopumun termal macununu değiştirmek için açtığımda ekran kartı cipinin yarısı kuruydu macun sürülmemiş gibi bakır blok tam oturmamış gibi yeterince sıkmıştım macunu çok azmı sürdüm acaba ince bir tabaka şeklinde sürmüştüm.
Merhaba Gaming laptopumun termal macununu değiştirmek için açtığımda ekran kartı cipinin yarısı kuruydu macun sürülmemiş gibi bakır blok tam oturmamış gibi yeterince sıkmıştım macunu çok azmı sürdüm acaba ince bir tabaka şeklinde sürmüştüm.
Zakır Zakır Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 1.377 Çözümler 5 7 Kasım 2021 #2 Tam olarak ne demek istiyorsunuz? Resim filan var mı? Test ettiniz mi?
VictorHugo Decapat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 312 Çözümler 1 Yer Fransa 7 Kasım 2021 #3 Zakır Zakır dedi: Tam olarak ne demek istiyorsunuz? Resim filan var mı? Test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bakır sogutucu blogun tam olarak oturmadıgını düşünüyorum.
Zakır Zakır dedi: Tam olarak ne demek istiyorsunuz? Resim filan var mı? Test ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bakır sogutucu blogun tam olarak oturmadıgını düşünüyorum.
I ISO17 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 VictorHugo dedi: Bakır sogutucu blogun tam olarak oturmadıgını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu sizden başka kimse bilemez ki fotoğraf lazım
VictorHugo dedi: Bakır sogutucu blogun tam olarak oturmadıgını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bunu sizden başka kimse bilemez ki fotoğraf lazım