Steam Bakiye eksiye düştü ve silindi

rosefritz

Hectopat
Steam, Türk lirası'ndan Dolar'a geçtiğinde, hesabımın bakiyesi -21 dolar oldu ve bu sırada bekleyen bir iadem vardı. İadem gerçekleştiğinde, -21 dolarlık bakiye -15 dolara düştü ve ben de Steam desteğe yazdım. Steam destek ekibi, bu -15 dolarlık bakiyeyi sildi, ancak iadem de bu eksi bakiyeyle birlikte silindi. Defalarca yazmama rağmen, hala bakiyemin doğru olduğunu iddia ediyorlar ve saçma cevaplar veriyorlar.

2.jpg

1.jpg

Hesabımdaki eksi bakiyenin silinip iademin geri verilmesini talep ettiğimde aldığım cevap:

1701202418624.png

Silinen iademin miktarını yazdıktan sonra aldığım cevap:

33.png

En son yazdıkları mesaj:

Adsız.png

Steam, Türk lirası'ndan Dolar'a geçtiğinde, hesabımın bakiyesi -21 dolar oldu ve bu sırada bekleyen bir iadem vardı. İadem gerçekleştiğinde, -21 dolarlık bakiye -15 dolara düştü ve ben de Steam desteğe yazdım. Steam destek ekibi, bu -15 dolarlık bakiyeyi sildi, ancak iadem de bu eksi bakiyeyle birlikte silindi. Defalarca yazmama rağmen, hala bakiyemin doğru olduğunu iddia ediyorlar ve saçma cevaplar veriyorlar.

Eki Görüntüle 2034592

Eki Görüntüle 2034593

Hesabımdaki eksi bakiyenin silinip iademin geri verilmesini talep ettiğimde aldığım cevap:

Eki Görüntüle 2034597

Silinen iademin miktarını yazdıktan sonra aldığım cevap:

Eki Görüntüle 2034595

En son yazdıkları mesaj:

Eki Görüntüle 2034594
Benim de hesabımda 1.30 TL vardı, dolara çevrilmedi, sıfırlandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı