BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba, Steam bakiyemi Tosla Kart'tan yükledim. Bu bakiyeyi Papara veya Nays karta iade edebilir miyim? Tosla (sanırım) başka kartlara yükleme yapmadığı için bu şekilde para transferi yapmayı düşünüyorum.
Merhaba, Steam bakiyemi Tosla Kart'tan yükledim. Bu bakiyeyi Papara veya Nays karta iade edebilir miyim? Tosla (sanırım) başka kartlara yükleme yapmadığı için bu şekilde para transferi yapmayı düşünüyorum.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.342 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 7 Temmuz 2023 #2 Hayır, tabii ki. Hangi karttan aldıysanız ona iade edilir. Artı 0 Eksi Çözüm
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 7 Temmuz 2023 #3 Hayır. Hangi karttan yükleme yaptıysanız o karta iade edilir. Ya Steam cüzdana ya da ödeme yaptığınız karta iade olur ancak. Artı 0 Eksi
Hayır. Hangi karttan yükleme yaptıysanız o karta iade edilir. Ya Steam cüzdana ya da ödeme yaptığınız karta iade olur ancak.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 7 Temmuz 2023 #4 Hangi kart ile aldıysanız o karta iade edilir. İşler öyle dönse herkes bu şekilde birbirine para aktarırdı. Kara para aklama olayları bile dönerdi. Artı 0 Eksi
Hangi kart ile aldıysanız o karta iade edilir. İşler öyle dönse herkes bu şekilde birbirine para aktarırdı. Kara para aklama olayları bile dönerdi.
SpeeQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.703 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #5 Bakiye ya da ödeme yaptığın kart. Artı 0 Eksi