Steam Bakiye kayboldu

Batuhan2955

Hectopat
Daha fazla  
1.08 dolarım vardı. Girdiğimde 0.02 dolarım kaldığını gördüm. Akşam girdim, alım satım geçmişinde işlem yapılmış. Ne olduğunu anlayamadım.

unknown_2024.07.10-22.25.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardım > Steam Destek > Hesabım > Steam Hesabınızla İlişkili Veriler ve buradan da "Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi" bölümünden bir bakın.

Hesap şifreni değiştir ve bilgisayarına virüs taraması falan yaptır. Tarayıcıdan da tüm çerezlerini sil. Hesabın çalınmış steam desteği yapılan işlemler için yardımcı olmaz sana.

Desteğe yazın.
Bilgisayarınıza tam taratma yapın, ardından şifrenizi değiştirin.

Hesap detaylarına girip "Steam Guard'ı yönet" ve oradan da en altta "tüm aygıtların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin. Kendinizi şimdilik garantiye alın. Sonra Steam desteğe yazın.
Bilgisayarınıza tam tarama yapın. Şifrenizi değiştirin.

Yardım > Steam Destek > Hesabım > Steam Hesabınızla İlişkili Veriler ve buradan da "Yakın Zamandaki Giriş Geçmişi" bölümünden bir bakın.
9 Temmuz var sadece 24 saat sonra belli olur diyor.

Hesabınız çalınmış olmasın? Bir bakınız.
Steam desteğe yazın sanırım bilgisayarınızda virüs var çünkü harcama yapılması normal değil.
Hesap detaylarına girip "Steam Guard'ı yönet" ve oradan da en altta "tüm aygıtların yetkisini kaldır" seçeneğini seçin. Kendinizi şimdilik garantiye alın. Sonra Steam desteğe yazın.
Bilgisayarınıza tam tarama yapın. Şifrenizi değiştirin.
Hesap şifreni değiştir ve bilgisayarına virüs taraması falan yaptır. Tarayıcıdan da tüm çerezlerini sil. Hesabın çalınmış steam desteği yapılan işlemler için yardımcı olmaz sana.
Desteğe yazın.
Bilgisayarınıza tam taratma yapın, ardından şifrenizi değiştirin.
Şifremi değiştirdim, tam virüs taraması tamamlanmak üzere, desteğe yazdım, aile görünümü pin kodu ekledim, tüm çerezleri sildim. Yakında ekran kartı alıp format atacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı