Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Nisan 2023 #11 Csgo’dan kasa/skin yatırımı yapabilirsiniz.
KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #12 ardanoir dedi: Kart kasmak için en az 2 saat oynamak gerekiyor. İade edilemez. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben yardıma ihtiyacım var diyip toplu iade talep ediyorum genelde hepsini alıyorlar yada bazılarını bırakabiliyorlar(2 3 tane)
ardanoir dedi: Kart kasmak için en az 2 saat oynamak gerekiyor. İade edilemez. Genişletmek için tıkla... Evet ama ben yardıma ihtiyacım var diyip toplu iade talep ediyorum genelde hepsini alıyorlar yada bazılarını bırakabiliyorlar(2 3 tane)
Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #13 walterpinkman dedi: Idle Master ile paranı katlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende 2 TL var ne yapabilirim?
walterpinkman dedi: Idle Master ile paranı katlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bende 2 TL var ne yapabilirim?
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 5 Nisan 2023 #14 Ygit323 dedi: Bende 2 TL var ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 3 Tane 60 Kuruşluk oyun al ama aldığın oyunların kartlarına bak, alacagın oyunun yorumlarına bak, ona göre al.
Ygit323 dedi: Bende 2 TL var ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... 3 Tane 60 Kuruşluk oyun al ama aldığın oyunların kartlarına bak, alacagın oyunun yorumlarına bak, ona göre al.
Chef John Picopat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #15 Talha Hraloğlu dedi: Steam'de yaklaşık 420 TL bakiye var bunu nasıl katlayabilirim? Paramın tümünü değil de maksimum 20-40 TL'sini riske atmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CS için Prime alabilirsin belki CS2 çıktığında zamlanabilir.
Talha Hraloğlu dedi: Steam'de yaklaşık 420 TL bakiye var bunu nasıl katlayabilirim? Paramın tümünü değil de maksimum 20-40 TL'sini riske atmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... CS için Prime alabilirsin belki CS2 çıktığında zamlanabilir.