Steam Bakiye nasıl nakite çevrilir?

pradly

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Oyun oynamayı bırakan biri olarak Steam'deki envanterimi tamamıyla sattım. 120 dolar civarında. Nereden nakite çevirebilirim?

Sitelerde en pahalıya giden skini bul al oradan satıp nakite çevirirsin.

O kadar vaktim yok hızlı nakit gerekiyor şu an hocam maalesef 1 hafta bekleme süresi malum

Üstteki arkadaşın dediği şekilde ya da belli yüzde indirimi uygulayarak herhangi birine istediği oyunu hediye edin nakit olarak para alın.

Yüzde kaç gibi oluyor genelde tam bilgim yok da

O kadar vaktim yok hızlı nakit gerekiyor şu an hocam maalesef 1 hafta bekleme süresi malum

Yüzde kaç gibi oluyor genelde tam bilgim yok da
Hocam genelde %20 yapıyorlar, %25 yapanda var veya %15 yapanda var bu satan kişiyle alakalı. Ben %20 den çokca oyun satın aldım mesela başka kişilerden. Steam kış indirim dönemi devam ediyor olsaydı 120 doların hepsine talip olabilirdim %20'lik indirimle ama şuan fiyatlar yüksek steamde. Gameship uygulamasında da satış yapabilirsiniz inceleyin uygulamayı.

%75 Orana ne dersin , senin için uygun olur mu ? Ben , " Path of Exile 2 - King of the Faridun Supporter Pack (46$) " almayı planlıyorum .

%75 Orana ne dersin , senin için uygun olur mu ? Ben , " Path of Exile 2 - King of the Faridun Supporter Pack (46$) " almayı planlıyorum .
Gerek kalmadı .

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı