Steam Bakiye nereden alınır?

wherwismymnd

Decapat
İyi akşamlar, Steam hesabım için bakiye alacağım fakat Steam’ın destek bölümündeki “nereden alabilirim” kısmındaki linklere tıkladığımda görseldeki gibi çıkıyor. Bu site resmi bir site değil mi? Nereden almalıyım?

Ekran görüntüsü 2025-06-24 193613.png

Uygulamada sağ üstte gözüken ve isminizin yazdığı dikdörtgen kutuya basarsanız cüzdanımı görüntüle diye seçenek çıkıyor.
Oraya basıp oradan bakiye alabilirsiniz.

Vatangame en ucuzu ve güveniliri, birkaç kez alışveriş yaptım ve birkaç dakika içerisinde kod gelmişti. Bir diğer önerim ise oyunfor olucaktır, eskiden ucuzdu şuan ne alemde bilmiyorum kendisi yetkili satıcıdır birkaç kez alışveriş yaptım anında kodlar gelmişti.

Uygulama üzerinden alamıyorum.
Bence vatangame'den yapıştır, bende kendi banka kartımdan yükleyince banka kuru yüksekten belirlediğinden fiyat farkı çıkıyor diye vatangame üzerinden alıyorum. Yarında 20$ daha alıcağım, yaz indirimleri için cüzdan bakiyemde para lazım.

Güvenilir mi emin değilim.
Daha önce iki defa alışverişim bulunmuş şuanki hesabımdan, daha öncesinde ise başka hesabımda bulunuyordu nereden baksan 5-6 senedir sitenin varlığından haberdarım ve bir sorunla karşılaşmadım. Sponsorluklarıda bulunuyor hocam, canlı desteklede görüşebilirsin. Güvenmiyorum dersen eğer, başka sitelerde biraz daha fazla ödeyerek alabilirsin. Bynogame'den alma, orasıda fazla koyuyor. Oyunfor yetkili satıcı, vatangame şuan en ucuzu piyasada.

Daha önce iki defa alışverişim bulunmuş şuanki hesabımdan, daha öncesinde ise başka hesabımda bulunuyordu nereden baksan 5-6 senedir sitenin varlığından haberdarım ve bir sorunla karşılaşmadım. Sponsorluklarıda bulunuyor hocam, canlı desteklede görüşebilirsin. Güvenmiyorum dersen eğer, başka sitelerde biraz daha fazla ödeyerek alabilirsin. Bynogame'den alma, orasıda fazla koyuyor. Oyunfor yetkili satıcı, vatangame şuan en ucuzu piyasada.
Vatangameye giremedim de ne kadar orada 10 dolar bakiye?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı