Steam Bakiyemi nerede satabilirim?

omershn4

Kilopat
Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim?

Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim?
Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.

Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.

Denk gelmesi lazım o şekilde de zor olur ya. Bende kasalar vardı CS:GO'da komisyonları düşünce 600 liraya denk geliyor. Takasla veririm diye düşünüyordum.

Oyunları %10 gibi bir indirimle hediye edip parasını alabilirsiniz hatta bu forumda yapan var biraz.

Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir.
Bazı site ve skinlerde gerekmiyor. Mesela Zalim Daimyo Dmarket'de Steam'le aynı fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…