O omershn4 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 239 5 Nisan 2023 #1 Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim?
Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim?
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 5 Nisan 2023 #2 CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 omershn4 dedi: Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.
omershn4 dedi: Hesabımda 600 lira var, nakit ihtiyacım olduğu için satmak istiyorum daha önce birkaç kez duydum ama yapanı görmedim. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki.
O omershn4 Kilopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 239 5 Nisan 2023 #4 Paul Walker dedi: Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Denk gelmesi lazım o şekilde de zor olur ya. Bende kasalar vardı CS:GO'da komisyonları düşünce 600 liraya denk geliyor. Takasla veririm diye düşünüyordum.
Paul Walker dedi: Hocam zor bir yol ama o birisi mesela bir oyunu almak ister size para yollar sizde o oyunu hediye edersiniz satın alıp. Olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Denk gelmesi lazım o şekilde de zor olur ya. Bende kasalar vardı CS:GO'da komisyonları düşünce 600 liraya denk geliyor. Takasla veririm diye düşünüyordum.
eclip Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #5 562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir.
562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 5 Nisan 2023 #6 Oyunları %10 gibi bir indirimle hediye edip parasını alabilirsiniz hatta bu forumda yapan var biraz.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #7 eclip dedi: Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bazı site ve skinlerde gerekmiyor. Mesela Zalim Daimyo Dmarket'de Steam'le aynı fiyatta.
eclip dedi: Öyle yaparsa kullandığı siteye bağlı olarak %30 civarı daha ucuz fiyata satması gerekir. Genişletmek için tıkla... Bazı site ve skinlerde gerekmiyor. Mesela Zalim Daimyo Dmarket'de Steam'le aynı fiyatta.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #8 562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye.
562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye.
SytxPng Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 7 5 Nisan 2023 #9 Framboğaz dedi: Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de CS:GO skini satabilirsiniz. Steam'deki paramı nakite çevirmek için çok kez kullandım.
Framboğaz dedi: Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye. Genişletmek için tıkla... 562410 dedi: CS:GO skin alıp 7gün sonra çeşitli skin satma sitelerinde nakite çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... ByNoGame'de CS:GO skini satabilirsiniz. Steam'deki paramı nakite çevirmek için çok kez kullandım.
eclip Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #10 Framboğaz dedi: Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye. Genişletmek için tıkla... Trade siteleri csgo'nun kurallarına aykırı mı ?
Framboğaz dedi: Riskli iş hiç bulaşılmaz hesap gidince neden gitti diye ağlamak kalır geriye. Genişletmek için tıkla... Trade siteleri csgo'nun kurallarına aykırı mı ?