Bakkal ata sözü

Bana da lga 1150 soket anakarta lga 1155 pin işlemci takılıyor dedi. Neymiş soketin üzerinde lga 115x yazıyormuş.

+Abi bana 2000 TL PC toplar mısın?
-Toplarız sen rahat ol.
+Özellikleri ne acaba?
-Kardeşim i7 920 (eski nesil) işlemci var bunda, ekran kartı olarak ta Gt 630 4 GB var.
+Ooo 4 GB ekran kartımı süper i7 işlemci off Gta 5'te 4K da 200 fepese alır (!)
-Tabi kardeşim ne sandın.

Konu hortlatmak olacak biraz ama bunu görünce atamadan duramadım. En güncel konu da buydu.

Tam bir oyun canavarıymış gerçekten. Criysis 3 bile oynanıyormuş bakın. Call Of Duty derken de 2'yi falan kastediyor. Far Cry desek tabi ki de Far Cry 1-2, Assasin's Creed de 2. oyunu falan. Adam yalan söylememiş ne de olsa.

Toplam 5 cigolayt ekran kartı ve İ5 dengi bir işlemci. Vay be.

Çevremdekilere ekran kartının işlemci modelinin gigabaytından daha önemli olduğunu anlatana kadar öldüm adama diyorum gtx960 işini görür 750liraya 2gb ekran kartımı oluyo diyo bi de fiyat araştırması yapmış hava atıyo

Karışmayacaksın onlara. Bırak 4 cigolayt ekran kartı alsın. Ondan sonra bu GEYTA 5'te niye 20 FPS alıyor diyerek ağlayıp dursunlar.

Bu adamlar da elinde kalanı satmaya çalışıyor. Ekmek parası ama bunu helal yolla adam gibi yapsalar özellikle Ddr2 sisteme Gddr5 ekran kartı takılmaz diyorlar ya beynime kan sıçrıyor sanki ram portuna takıyoruz ekran kartına hakaret etmek istemiyorum da ayıptır ya. Vatan'da bi nevi bakkal sayılır. Ya gittik arkadaşla ekran kartını satacaktık GT630'u bana sattıktan sonra ne alacaksın dedi bende 750Ti dedim açtı internetten özelliklerine baktı bu iki kart da 2 gb 128 bit fark olmaz dedi. Ana kartımı sordu Ddr2 dedim, bu ana karta olmaz dedi. Şu an çatır çatır oynuyorum high ultra ne gelirse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…