L Lwei Centipat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 237 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #11 The Fallen Angel dedi: Bir şeyler alıp parayı bakkala tekrar kitleyebilirsin, bir şey derse de sen vermiştin bu parayı dersin. Genişletmek için tıkla... Dedim zaten bugün dedim diyo ki Oğlum ben sahte para niye alayım da sana vereyim dedi. DirtyBlue dedi: Bantlanmış halde iken eksik bir kısmı var önemli olan O, ikiye bölünüp bantlanması sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bakkalar almıyor dediğin gibi deyil hem 2 ye bölünmüş hemde sağ dan aşağa doğru yırtıklık var.
The Fallen Angel dedi: Bir şeyler alıp parayı bakkala tekrar kitleyebilirsin, bir şey derse de sen vermiştin bu parayı dersin. Genişletmek için tıkla... Dedim zaten bugün dedim diyo ki Oğlum ben sahte para niye alayım da sana vereyim dedi. DirtyBlue dedi: Bantlanmış halde iken eksik bir kısmı var önemli olan O, ikiye bölünüp bantlanması sorun değil. Genişletmek için tıkla... Hocam bakkalar almıyor dediğin gibi deyil hem 2 ye bölünmüş hemde sağ dan aşağa doğru yırtıklık var.