Bakkalın R9 280X Yerine GT 630 Vermesi

tuncsonmez

Hectopat
Sapphire HD 7770 kartımı R9 280x ile değiştireceğim. Param hazır. Siparişimi verecektim ama babam "Bekle bizim bir bilgisayarcı var, oradan daha ucuza alırız." dedi. Hadi bakalım eğlenelim biraz dedim.
Akşam babam eve geldi elinde GT 630. Siyah bakkal poşeti -cidden de bakkal poşeti ama- içinde. Babama buna kaç para verdin dedim. Bilin bakalım. 350 TL. 350, 350, 350!!! Üstelik poşettem çıkarttım, kutuda ne bir koruma jelatin gibi bir şey zaten yok diye biliyorum ama dandikti yani. Açtım hiçbir koruma yok yine kutunun içine bir tane kağıt, driver CD'si ve ekran kartı atılmış gibi duruyor.
Sonra babam aynen şöyle söyledi: "Bu ekran kartıyla istediğini yaparsın, olmazsa iade alacak. Senin alacağın 3 cigabatmış bu 4 cigabat her türlü oyunu moyunu açarmış." aynen böyle söyledi. Ulan insan babasına kazıklandığını da söyleyemiyor ki

Karar verdim arkadaşlar. Sapphire HD 7770'imden vazgeçip 4 gecebaytlık GT 630'a TERFİ edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…