Baklava için ne yapmalıyım?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evde 4 saate yakın boş vaktim var. Bu vakti arkadaşlarım kilo alırken daha fit hale gelmek için değerlendirmek istiyorum. Şu an yaptıklarım şunlar:
  • 2x40 mekik.
  • 2x40 squat.
  • 2x5 şınav (kol kasım fazla yok, o yüzden pek yapamıyorum)
  • 2x30sn plank.
  • 2x5 ağırlıklı squat (doğru tercih mi bilmiyorum ama en son yaptığım için fazla yapamıyorum)
  • 5dk 6 hızında yürüyüş ardından 8 hızında 20 dakika koşu.
Bunlar ile baklava yapamayacağımı düşünüyorum. Sadece kendimi alıştırmak istedim düzenli bir şekilde spor yapmaya. Bunu 2 haftadır her gün uyguluyorum. Sizce ne yapmalıyım? 500 TL'ye kadar ürün alabilirim elimde sadece koşu bandı, kapıya uygun olmayan fakat şınav için yardımcı olan bir barfiks çubuğu ve 3KG-2KG'lik ağırlıklar var. Biraz kol kası ve baklava yapmak istiyorum. Biraz göbeğim var. 70KG'yim ve boyum 1.73. her türlü önerinize açığım. Ayrıca beslenmeme dikkat ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pek bilgim yok ama ne kadar kas çalışırsan çalış/ne kadar kasın olursa olsun, vücut yağı fazlaysa o baklavalar gözükmez. Bilgine ve kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…