D delicimbom Hectopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Selam. Geçen baldibackin ChatGPT'sini gördüm YouTube'da. Nasıl erişirim, kullanabilirim? Cevaplar için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Selam. Geçen baldibackin ChatGPT'sini gördüm YouTube'da. Nasıl erişirim, kullanabilirim? Cevaplar için teşekkürler.
doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 6 Nisan 2025 #2 delicimbom dedi: Selam. Geçen baldibackin ChatGPT'sini gördüm YouTube'da. Nasıl erişirim, kullanabilirim? Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle c.ai'den bahsediyorsunuz. character.ai
delicimbom dedi: Selam. Geçen baldibackin ChatGPT'sini gördüm YouTube'da. Nasıl erişirim, kullanabilirim? Cevaplar için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle c.ai'den bahsediyorsunuz. character.ai
B BombastikKurd Yoctopat Katılım 11 Aralık 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:37 #3 ya yok adamın gpt konuşmaları baya garip, gptmizi nasıl öyle yaparız yada ona erişiriz diyo galiba