Baldur Gates 3 vs Warhammer 40000: Space Marine 2

Berk1313

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Baldur Gates 3-Warhammer 40000: Space Marine 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Baldur Gates 3-Warhammer 40000: Space Marine 2.
Hangi türü daha çok seviyorsanız onu alın.

Şahsen Rpg oyunlarına bayıldığım için ve Baldurs Gate 3'ün oynanış süresi olarak birkaç kat uzun sürdüğü için hiç düşünmeden BG3 alırım. Ama Gears Of War vari dövüş sistemli ve yüksek erkeksi Space Marine 2 kötü değildir.

Sevdiğin türe bağlı. Genel açıdan BG3 daha çok sevilen bir oyun ama türünü sevmiyorsan SM çok daha fazla sarar.

Merhaba şu iki oyun arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Baldur gates 3-warhammer 40000: Space marine 2.

Baldur's Gate 3 alırdım. Baldur's Gate 1 ve 2 Prime Gaming'te ücretsiz. 1 hafta önce warhammer de ücretsizdi.

Her ikisi de alınabilir ancak çok farklı türler. Birisi, diğerine göre çok daha yavaş ama uzun bir oynanış sunarken, birisinde ise tam olarak sıcak aksiyonun içerisinde oluyorsunuz. Tercihinizi buna göre yönlendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…