Baldur's Gate 3 16 Mart'ta indirime girer mi?

• Konuyu başlatan 249873
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.102

249873

Kilopat
Oyunu almayı düşünüyorum indirime girme ihtimali var mı? Biliyorum fiyatı çok düşük ama önümüzde bir indirim dönemi olduğu için merak ettim.

Oyunu almayı düşünüyorum indirime girme ihtimali var mı? Biliyorum fiyatı çok düşük ama önümüzde bir indirim dönemi olduğu için merak ettim.
Girmez. Yapımcılar oyunun erken erişimde olduğu sürece indirime almayacağı ve fiyatının değişmeyeceğini belirtmişti. Fiyat konusunda yaptıkları açıklama aşağıda.
“No, pricing will not change during the development of the game or upon release.”

Oyun çıktıktan sonra fiyatında değişiklik yapacaklarını belirtiyorlardı fakat açıklamayı düzenlemişler. Çıkıştan sonra da fiyatta bir değişiklik yapılmayacakmış.

Oyun şu an Türkiye'de ucuza bile satılıyor. 60 dolar çünkü oyun. Fakat bu bölgesel fiyatlandırmaya rağmen parasını hak ettiğini düşünmüyorum. Bu oyuna bence biraz mesafeli yaklaşılmalı. Özellikle söz verdikleri gibi ağustos sonlarında Full sürümün çıkıp çıkmayacağını görmek için beklemek lazım. Şu an fiyatı ucuz diye almak mantıklı gelebilir ama ben hala ertelenme ihtimalinin olduğuna inanıyorum ve şu an oyunun içerik olarak 250 TL'lik bir şey sunmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Optimizasyonunun da berbat olması da ayrı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı