Baldur's Gate 3 alınır mı?

Kenarda yatıracak paran varsa al garantiye. Oyun türünü araştır. Tavsiye olarak Divinity Original sin 2'yi deneyebilirsin. Baldurs gate 3 işi daha da öteye çıkararak hikayeyi sinematikler ile süslüyor. Yani tepeden bakarak metin okumak yerine daha da hikayeye girebiliyorsun. Benzeri yok. Türkçe olması da cabası.

Hala türü beğenmezsen iade edersin.

Kenarda yatıracak paran varsa al garantiye. Oyun türünü araştır. Tavsiye olarak divinity original sin 2'yi deneyebilirsin. Baldurs gate 3 işi daha da öteye çıkararak hikayeyi sinematikler ile süslüyor. Yani tepeden bakarak metin okumak yerine daha da hikayeye girebiliyorsun. Benzeri yok. Türkçe olması da cabası.

Hala türü beğenmezsen iade edersin.

Şu an param var ama RDR2 gibi oyunları da almak istiyorum o yüzden kararsız kaldım bu arada pillars of eternity serisi hakkında bilginiz var mı? O seri nasıldır?

Şu an param var ama RDR2 gibi oyunları da almak istiyorum o yüzden kararsız kaldım bu arada pillars of eternity serisi hakkında bilginiz var mı? O seri nasıldır?

Güzel oyundur öneririm. Obsidian'ın kötü oyun yapma ihtimali yok zaten. RDR 2 ve baldurs gate 3 kaçırmayın. Bg 3 kesin zamlanacak en az 600-700 olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı