Baldur's Gate 3 alınır mı?

sentenz

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,

Elden Ring, Sekiro gibi oyunları severek bitirdim. Yakın zamanda AC Mirage denedim ve 2 saat sonra iade ettim. Valhalla indirip 2 saat oynayıp onu da sildim, keyif vermiyordu. BG3 türü sıralı bir oyun deneyimlemedim. Okuduğum yorumlarda türe uzak olan kişilerin bile keyif aldığını gördüm. Sizce alınır mı? İndirime girer mi? Beklemeli miyim? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alınır kesinlikle ben paylaşımlı hesaptan bitirdim indirime girerse alacağım geçen hafta alacaktım ama borç ödedim.

Hızlı oyun seviyor, altyazı okumuyor yada cutsceneleri geçiyorsan, lore okumuyorsan alınmaz sıkılırsın. Oyun yavaş ve detaylı masaüstü D&D oynamak gibi biraz.
Genel olarak çok iyi bir oyun, ama sevenine. Bir de RTS, izometrik oyunları da geçmişte severek oynamadıysan 3. saatte karşında çıkan ilk bug veya güçlü rakipte alt+f4 çekip çıkarsın.

Merhaba,

Elden Ring, Sekiro gibi oyunları severek bitirdim. Yakın zamanda AC Mirage denedim ve 2 saat sonra iade ettim. Valhalla indirip 2 saat oynayıp onu da sildim, keyif vermiyordu. BG3 türü sıralı bir oyun deneyimlemedim. Okuduğum yorumlarda türe uzak olan kişilerin bile keyif aldığını gördüm. Sizce alınır mı? İndirime girer mi? Beklemeli miyim? :)

İndirime gireceğini sanmıyorum. Hiç düşünmeden alın derim. Hele ki yanınızda bir seyirciniz varsa beraber karar verip eğlenebilirsiniz. 134 saatim oldu hala bitiremedim. Bittiğinde tekrar başlamayı planlıyorum.

İndirime gireceğini sanmıyorum. Hiç düşünmeden alın derim. Hele ki yanınızda bir seyirciniz varsa beraber karar verip eğlenebilirsiniz. 134 saatim oldu hala bitiremedim. Bittiğinde tekrar başlamayı planlıyorum.

95 saatte bitirdim 134 saatte nasıl bitiremediniz tadını çıkara çıkara mı oynuyorsunuz.

95 saatte bitirdim 134 saatte nasıl bitiremediniz tadını çıkara çıkara mı oynuyorsunuz.

Evet her yeri lootluyorum kurcalıyorum. Geçen gece oynarken uyuyakaldım hatta son 8 saati silebiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı