Baldur's Gate 3 Astral İribaş kullanılmalı mı?

Çatlı Reis

Hectopat
Yer
Fransa, Paris, Eiffel Tower
Daha fazla  
Oyunda act3'ün başında imparator olan zihin yüzen bana astral prizma verdi beni güçlendirmesi için. Ama bu güçlendirme aynı zamanda görüntü mü de değiştiriyormuş. Bu iribaş'ı kullanmalı mıyım? Hikaye açısından önemi nedir? Cevaplarsanız sevinirim.

Ben kullanmadım. Daha güçlü oluyorsun. Hikaye bakımından etkisini de göremedim.

Dostum bence bunu sorgulama. Kendi maceranı yarat, sen ne yaparsan onu seç, dış görüşünü ne kadar değiştirdiğini görmek istiyorsan save alıp deneyebilirsin o kadar büyük bir değişim olmuyor, biraz goth makyajı yapmış gibi gözlerinin etrafında siyah damarlar çıkıyor o kadar. İlerleyen zamanlarda başka şeyler olada bilir olmaya da bilir onu söylemem.

Hocam ben oyunu bilerek ilerleyince oyun daha güzel oluyor. Yani ben öyle seviyorum. Yani eğer detay vermeden hangisini yapmamın iyi bir sonuç doğuracağını söylerseniz sevinirim.

Ben, Natural chaotic oynuyordum kullanmak istemedim. Tacı da belki kendime alirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…