Baldur's Gate 3 başlangıçta seçilen büyü değiştirilebilir mi?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, büyücü(wizard) bir karakter seçtim. Bir süre oynadıktan sonra bir büyümü beğenmedim ve o büyüyü değiştirmek istiyorum. Savaş dışında k tuşuna basınca bir değişim ekranı geliyor ama onlarda daha önce seçtiğim büyüler. Ben oyunun başında karakter seçme ekranındaki 20 küsur büyülük listeyi görmek ve oradan seçmek istiyorum. Bu mümkün müdür?

Bir tane cesede benzeyen adam var. Onda sınıfları sıfırlayabilirsin. Fakat seçtiğin asıl sınıf kalır. Büyücüysen büyücü olarak kalıyorsun ama büyülerini tekrardan seçebiliyorsun. Fakat bazı büyücüler kitaplardan büyü öğreniyor. Onlar sıfırlanıyor mu bilmiyorum.

Büyücüysen büyücü olarak kalmıyorsun, her şey değiştirilebiliyor.

Büyücüysen büyücü olarak kalmıyorsun, her şey değiştirilebiliyor.
Doğru. Yanlış hatırladım. Büyücüyü değişebiliyordun. Fakat insansan insan olarak kalmak zorundaydın. Elf karakterini insana çeviremiyordun. Karıştırdım ikisini.

Sınıf veya alt sınıflarda bir sıkıntı yok aynı devam etmek istiyorum. Şuan sadece önceden hazırladığım büyüleri kullanabiliyorum veya değiştirebiliyorum ben diğer seçmediğim büyü listesine erişebiliyor muyum onu merak etmiştim.Videolar izledim uzun dinlenmede değişiklik yapılabiliyor diyorlardı denedim ama yine aynı k tuşuna basıp değiştirebildiğim büyüler vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…