Baldur's Gate 3 chapter 1 kaç saat sürüyor?

Ömerft12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 hafta önce BG3'e başladım yaklaşık 15 saat kadar oynadım ve birkaç tane görev yaptım ama internette bakınca oyunun chapter 1'i için çok daha fazla görev olduğunu gördüm. Chapter 1 haritasının yaklaşık %80'ini de açtım ama o kadar çok göreve denk gelemedim. Birkaç tane falan denk geldim. Acaba bilenler varsa chapter 1 kaç saat sürüyor yazabilir mi?

Hikayede nerede olduğumu soruyorsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chapter 1 de zaten çok fazla olay yok, harita geniş ancak pek bir olayı yok, spoiler değil haritanın en sağ köşesinde sahil tarafında bir kapı var oraya gittiğiniz zaman devasa bir zindan var, o zindan pek bir olayı yok ama güzel item vermişti bana.

Şafakgülü manastırı mı? Eğer oraysa oraya gittim.

Şafakgülü manastırı mı? Eğer oraysa oraya gittim.

Çok hatırlamıyorum ama dediğim gibi sahil kenarı bir yerdeydi, zaten chapter 1 de çok fazla iş yok, bir zaten ateşli cehennem kadını alıyorduk takıma adı aklıma gelmedi, onu takıma aldıysan gidebilirsin ki zaten sonradan dönebiliyorsun.

Onu öldürdüm ben, geri diriltebilir miyim?

Onu öldürdüm ben, geri diriltebilir miyim?
Yahu hocam oyunun en önemli karakterini sen neden öldürüyorsun .

O Karlach denen kadın olmadan ilerlenmez mi tabii ki de ilerlenir ancak o karakter bayağı güçlü olduğu için bayağı işe yarıyor ve hikayede büyük etkisi var, ayrıca onunla romantizm de yaşanıyordu galiba.

Hocam ne bileyim insanlar öldür dedi ben de öldürdüm, geri diriltebilirim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…