Baldur's Gate 3 Collector Edition's ile verilen şeyler nasıl alınır?

Xanteus

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bu oyunu çıkacak dediklerinden beri bekliyorum. Benim kafama takılan bir şey var. Erken erişim açıldığı an satın almıştım ama şimdi bu collector Edition içindekileri nasıl alıyoruz anlayamadım tam olarak. Bunlar dijital şeyler mi? Anahtarlık falan diyor çünkü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linkteki FAQ kısımları okuyun. Orada gönderi, adres ve e-mail ile ilgili bilgiler var. Fakat Avrupa Birliği ABD Kanada vs. gibi ülkelere gönderim var yazılmış.

Siz Collector's Edition için 260 euro verdiyseniz orada bırakılan mailden bilgi alın göndermeyeceklerse iade isteyin. Aynı yerde iade politikalarını yazmışlar.

Linkteki FAQ kısımları okuyun. Orada gönderi, adres ve e-mail ile ilgili bilgiler var. Fakat Avrupa Birliği ABD Kanada vs. gibi ülkelere gönderim var yazılmış.

Siz Collector's Edition için 260 euro verdiyseniz orada bırakılan mailden bilgi alın göndermeyeceklerse iade isteyin. Aynı yerde iade politikalarını yazmışlar.
Hocam biraz araştırdım bizim ülkeye gönderim yok sanırsam onu da geçtim bir yerde okumuştum early acces alanlara deluxe edition veriliyormuş :D ben collection sanıyordum yanlış anlamışım. Cevap veren herkese teşekkürler.

Hocam biraz araştırdım bizim ülkeye gönderim yok sanırsam onu da geçtim bir yerde okumuştum early acces alanlara deluxe edition veriliyormuş :D ben collection sanıyordum yanlış anlamışım. Cevap veren herkese teşekkürler.
Ha evet. Digital Deluxe verecekler bize. Turkmmo'nun haberine göre verilecek olanlar:
  • Divinity Ozan Şarkı Paketi
  • Rivellon Paketi Hazineleri
  • Maceracının Cebi (Ek iksirler ve kamp malzemeleri)
  • Besteci Borislav Slavov’un Baldur’s Gate 3 Müziği
  • Dijital Sanat Kitabı
  • Dijital Karakter Sayfaları

Technopat Haberler

Geri
Yukarı