Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Resimde gördüğünüz gibi gale arada böyle karnını tutuyor ve iyileşmesi için efsunlu bir şey tüketmek gerekiyor. Ne görürsem lootluyorum ama envanterimde yok şu an. Nasıl bu durumdan kurtulabilirim? Dosya Ekleri Screenshot_246.png 2,6 MB · Görüntüleme: 58
Resimde gördüğünüz gibi gale arada böyle karnını tutuyor ve iyileşmesi için efsunlu bir şey tüketmek gerekiyor. Ne görürsem lootluyorum ama envanterimde yok şu an. Nasıl bu durumdan kurtulabilirim?
Çözüm Physchopath 28 Şubat 2024 Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harcamıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin.
Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harcamıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.304 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 28 Şubat 2024 #2 Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harcamıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin. Artı 0 Eksi Çözüm
Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harcamıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin.
KS KS Jotloki Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 803 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 Physchopath dedi: Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harca mıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin. Genişletmek için tıkla... Aaa o kadar tüccarların olduğu yerden geldim ama bilmiyordum. Baldur's Gate 3 bu türde ilk oyun ve acemiliğimi her dakika çekiyorum . Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Physchopath dedi: Tüccarlardan satın alabilirsin çok para harca mıyım diye dert etmene gerek yok parayı mezara götürecek değilsin. Genişletmek için tıkla... Aaa o kadar tüccarların olduğu yerden geldim ama bilmiyordum. Baldur's Gate 3 bu türde ilk oyun ve acemiliğimi her dakika çekiyorum . Teşekkürler.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.304 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 28 Şubat 2024 #4 Jotloki dedi: AAA o kadar tüccarların olduğu yerden geldim ama bilmiyordum. Baldur's Gate 3 bu türde ilk oyun ve acemiliğimi her dakika çekiyorum . Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Basit bir konu da olsa çözüm olarak işaretle de bizim de yüzümüz gülsün Artı 0 Eksi
Jotloki dedi: AAA o kadar tüccarların olduğu yerden geldim ama bilmiyordum. Baldur's Gate 3 bu türde ilk oyun ve acemiliğimi her dakika çekiyorum . Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Basit bir konu da olsa çözüm olarak işaretle de bizim de yüzümüz gülsün