Baldur's Gate 3 gereksiz eşyalar

Eşyalarda o renklendirmeyi önemlilik bulunmazlık olarak değerlendiriyordum. Çok önemli büyülü bir kitap bulduğumuzda onu ametist taşla açmıştık o aklımı karıştırdı.

Ama o taşlarla başka şeylerde oluşturabilirsiniz gerçi açıklamasında ne işe yaradığı yazıyor şunla birleştirirseniz tarzında.

Ama o taşlarla başka şeylerde oluşturabilirsiniz gerçi açıklamasında ne işe yaradığı yazıyor şunla birleştirirseniz tarzında.
Genelinde tanım dışında hiçbir şey yazmıyor. Bazı taş veya benzerlerinde iksir yapabileceği belirtiliyor. Onları satmam tabi ki. Bide ben silah ve zırh oluşturma daha yaygın olur diye beklemiştim. Bu taşların da orada rün görevi göreceğini düşünmüştüm. 3. bölüme yeni geçtim yani böyle bir şey yok.

Rün yapmalar yok The Witcher ve Dragon age de daha yaygın sanırım burada tüccarda satılanlar otomatik rünlü.

Rün yapmalar yok The Witcher ve Dragon age de daha yaygın sanırım burada tüccarda satılanlar otomatik rünlü.
Evet. O 2 oyunda kılıç ve zırh yapmayı çok severdim. BG3'de ödül olarak veya bazı önemli karakterleri öldürdükten sonra alabiliyoruz. Bide dediğiniz gibi tüccarlarda.

Ben 2. bölümü yeni bitirdim. Silah ve zırhta kırmızı veya sarı çerçeveli olursa büyük ihtimal alıyorum. Bazı maviler de iyi ama önemli bir özellik içeriyorsa alıyorum. Her yere bakarak detaylı ve loot bol yaptığımdan param oluyor genelde.

Lootları satıyoruz ama parasını az veriyorlar.

Hemen hemen her eşyayı değerlendiriyorum ben. Potion ve Elixir yapıp satıyorum hep. Aslında kullanmam gerekir ama combatı epey kolaylaştırdığını düşündüğüm için oyunu kendimce zorlaştırıyorum. Storyline için lazım olan eşyaların etrafında turuncu bir highlight beliriyor kare şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…