Baldur's Gate 3 indirime girer mi?

burak0672

Femtopat
Daha fazla  
Baldur's Gate 3 Steam Cadılar Bayramı etkinliğinde indirime girer mi? Etkinliğin büyüklüğünü bilmiyorum girse zaten yüzde 10-15 görür ama benim için kafidir. Ya şu an alacağım ya da 3 gün bekleyip bilemedim.

Ben kış indirimini bekleyecem sanırım. 250TL iken daha çıkmasına çok var deyip almadık, hay kafama.

Cadılar Bayramı'nda indirime gireceğini sanmıyorum. Cadılar Bayramı temasına uymuyor, cadılar bayramı indiriminde daha çok korku türü oyunlar indirime giriyor. Sonbahar indiriminde belki girer ama indirimsiz bile hala top10 best sellerdan düşmediğinden ben kış indirimine kadar indirim geleceğini sanmam. Kış indiriminde yüzde 20 maksimum yüzde 30 indirim alır.

Hatta Cadılar Bayramı'nda Steam'in belirlediği indirime girecek oyun türleri bunlar:

Son düzenleme:
İndirim işi şans biraz. Bence riske atmayıp Nays ile alın. 100TL en azından kâr etmiş olursunuz. PS'de zamlı çıktı sonuçta.

Girse girse %20 girer tahminimce para varsa beklemek saçma zam ihtimalide var sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…