yigit_chann Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 Merhaba. Baldur's Gate 3 oyununu bayağı istiyorum ve tahminen yaz indirimlerinde girer mi sizce? Girerse ne kadar girer?
Merhaba. Baldur's Gate 3 oyununu bayağı istiyorum ve tahminen yaz indirimlerinde girer mi sizce? Girerse ne kadar girer?
Ihspnn Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 272 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: 16GB SSD: ADATA Legend 850 1TB Anakart: ASUS PRIME A520M-K Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #2 Büyük indirimlerde bütün oyunlar indirime giriyor. Buradan istediğiniz oyunun indirimlerde ne kadar düştüğüne bakabilirsiniz.
Büyük indirimlerde bütün oyunlar indirime giriyor. Buradan istediğiniz oyunun indirimlerde ne kadar düştüğüne bakabilirsiniz.
yigit_chann Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 Ihspnn dedi: Büyük indirimlerde bütün oyunlar indirime giriyor. Buradan istediğiniz oyunun indirimlerde ne kadar düştüğüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam baktım en son %20 düşmüş peki indirimin artma ihtimali var mıdır?
Ihspnn dedi: Büyük indirimlerde bütün oyunlar indirime giriyor. Buradan istediğiniz oyunun indirimlerde ne kadar düştüğüne bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... hocam baktım en son %20 düşmüş peki indirimin artma ihtimali var mıdır?