Wyll ile o bölüm bağlantılı. Yanına onunla gittikten sonra bir konuşma kısmı var. Orada Karlachı öldürüp öldürmeyeceğinizi tartışıyorsunuz sonra Wyll ikna edersen yaşıyor ve takıma katılıyor.
Onun öncesinde nasıl bir etkileşim yaptın bilmiyorum ama ilk tanışmada zaten bira görev amacıyla görüşmen gerekiyordu. Muhtemelen o görevi almadın daha herhalde.
Onun öncesinde nasıl bir etkileşim yaptın bilmiyorum ama ilk tanışmada zaten bira görev amacıyla görüşmen gerekiyordu. Muhtemelen o görevi almadın daha herhalde.
Yukarıdaki evde onu öldürmemi isteyen elemanlar var onlardan bahsediyorsun sanırım. Onlarla konuşup onları öldürsem falan olmaz mı ya? Wyll'ı şutlamak istiyorum ona ihtiyacım var.
Onlara gidip " tamam şeytanı öldüreceğim" mi demem lazım?
Yukarıdaki evde onu öldürmemi isteyen elemanlar var onlardan bahsediyorsun sanırım. Onlarla konuşup onları öldürsem falan olmaz mı ya? Wyll'ı şutlamak istiyorum ona ihtiyacım var.
Onlara gidip " tamam şeytanı öldüreceğim" mi demem lazım?
Wyll i gönder gitsin karlach oyunda en tatlı hatun ve savaştada çok güçlü. Ayrıca onunla birlikte gitmiyorsun paladinleri öldürmeye o senden öldürmeni istiyor zaten yaralı.