Baldur's Gate 3 ne zaman çıkacak?

249873

Kilopat
Baldur's Gate 3'e başlamak istiyorum. Ancak malum daha erken erişimde. Ve bu tarzda bir oyunu ilk oynayışım olacak. Bu yüzden başlamadan önce sormak istedim. Şimdi oyuna başlasam tam sürüme geçtikten sonra save patlar mı?

Veya erken erişimde herhangi bir kısıtlama falan var mı oynamamı engelleyecek bir durum?

Sırayla cevaplayayım. Bende ilk kez böyle bir oyun oynadım, alışması kolay sadece her hamleden önce bilgilere bakman yeterli. Bir süre sonra artık öğrenip seri bir şekilde oynuyorsun zaten. Save konusunda bende tam bilmiyorum ama sanırım erken erisimdeki karakterimiz gidecekmiş. Erken erisimde sadece oyunun ilk arcı var, oyun akıyor. Sadece bir tane oyunu kıran bug yaşadım onda da son saveimi yükledim ve devam ettim. Dünyayı keşfetmesi güzel. Sana sunulan seçenekler, özgürlük güzel. 38 saatin sonunda erken erisimdeki her şey yaptım ve hiçbir anında sıkılmadım çok keyifliydi.

Peki ben diyelim act 1'i bitirdim. Devamı geldiğinden buradan devam mı edeceğim yoksa baştan mı? Beklemek daha doğru sanırım. Oyuna çok hevesliyim ama bilemedim :D

Üstte yazdığım gibi bende Baldur's Gate 3 subreditinde görmüştüm erken erişimdeki save ile devam edilemiyor sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı