Oyunda şu an 2 tane gitmem gereken yer var biri Ay Doğumu Kuleleri diğeri ise Dağ geçidi her ikisinde de gitmeden önce seçenek sunuyor. İlk önce hangisinden gitmem gerek?
Dağ yolundan sanırım githiyanki yuvasına gidiliyor değil mi? Ayrıca diyelim ki bu ikisinden birine geçtim diğerine gitmek iptal olmuyor değil mi? Bir de bu ikisinden birine gitsem tekrardan bu ilk başta geldiğim yerlere dönebiliyor muyum?
Dağ yolundan sanırım githiyanki yuvasına gidiliyor değil mi? Ayrıca diyelim ki bu ikisinden birine geçtim diğerine gitmek iptal olmuyor değil mi? Bir de bu ikisinden birine gitsem tekrardan bu ilk başta geldiğim yerlere dönebiliyor muyum?
Tercihinizi Baldur's Gate'den yapmışsınız hocam hayırlı olsun Ben de dün Starfield indirecektim, SSD bile aldım ve termal macun yenileme operasyonu başarısız geçtiği için cihazı servise bıraktım.
Tercihinizi Baldur's Gate'den yapmışsınız hocam hayırlı olsun Ben de dün Starfield indirecektim, SSD bile aldım ve termal macun yenileme operasyonu başarısız geçtiği için cihazı servise bıraktım.
Birini yaptıktan sonra diğerini yapabilirsin sorun yok, oyun bunu destekliyor ve bana kalırsa böyle de yapılması gerekiyor eğer tüm içerikleri görmek istiyorsan. Öncelikli tavsiyem lae'zel görevini tamamladıktan sonra dağ geçidi yolunu izle o kısımda kith'rak voss ile bir sahne tetikleniyor onu görmek önemli. Oranın sonrasında oyun seni gölge lanetli topraklara götürüyor ve bir sinematik çıkıyor, sinematikten hemen sonra haritadan tekrar act1 bölgesine ışınlan ve karanlık altı yoluyla ilerle oradan gölge lanetli topraklara gir.