Baldur's Gate 3 oynarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Hodja1907

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartı
NVIDIA GTX 1050 Ti
Anakart
ASUS Prime B350M-K
İşlemci
AMD Ryzen 5 1500X.
Baldur's Gate 3 oynamaya başladım 13. saatimde ilk defa mavi ekran hatası aldım aynı takıldığım bölümde 6-7 kere tekrardan mavi ekran hatası verdi bir şekilde orayı geçtim şimdi aynı sıklıkla değil ama ara ara yine mavi ekran hatası veriyor bu hatayı almaya başladığımdan beri bilgisayar yeniden başlatılırken ekrana, klavyeye ve mouse güç gelmemeye başladı 10-15 dk bekleyip tekrar çalıştırdığımda anca güç geliyor bu ileride bir sıkıntı yaratır mı dump dosyaları aşağıda.

Sürücüleri kaldırdım tekrardan eski sürüm sürücüyü yüklemek için bilgisayarı yeniden başlattım maksimum 5-10 dakika arasında ekran kilitleniyor mouse klavye çalışmıyor donuyor direk bilgisayar şu an bu hale geldi bu birden fazla tekrarlanan mavi ekran hatası anakarta zarar vermiş olabilir mi bilgisayar 4-5 denemede anca açılıyor çünkü.

DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp 1-2 önceki sürümü kur. Ekran kartı kaynaklı almışsınız hatayı.

Sürücüleri kaldırdım tekrardan eski sürüm sürücüyü yüklemek için bilgisayarı yeniden başlattım maksimum 5-10 dakika arasında ekran kilitleniyor mouse klavye çalışmıyor donuyor direk bilgisayar şu an bu hale geldi bu birden fazla tekrarlanan mavi ekran hatası anakarta zarar vermiş olabilir mi bilgisayar 4-5 denemede anca açılıyor çünkü.

Bu işlem cihaza zarar vermez, ekran kartının ömrü dolmuş sanıyorum.

Ekran kartında ki olası bir sorun mouse ve klavyenin çalışmasını etkiler mi bilgisayar açılırken 4-5 denemede açıyorum o denemeler de mouse ve klavye güç gelmiyor.

Etkiler tabii ki. İmkanın varsa farklı bir grafik kartı ile dene sistemini.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı