Baldur's Gate 3 romantizm nasıl işliyor?

Gatoriye

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Baldur's Gate 3 oynamaya başladım. Act 2 yeni girdim. Oradaki hana yeni vardım. Shadowheart ile romantizm yaşadım, bir yerde oturduk. Lae'zel'le de romantizm yaşadık. Sorum şu: Bu lae'zel'de ufak kaçamağımızı bitirelim gibi bir şey var diyalog kısmında. Ona tıklamasam da diğer karakterlerle de romantizm yaşayabiliyor muyum? Yoksa o seçeneği seçmem mi lazım? hepsini denemek istiyorum. Yani kısacası birden fazla karakterle romantizm yaşayabiliyor muyum?

Oyunun finali vs. için oyun bir süre sonra tek bir sevgili seçmeni isteyecek. Diyaloglarda görebilirsin. Ayrıca bazı karakterler durumun farkında ve diğer flört ettiğin karakter hakkında konuşabiliyor. Yani zamanla görürsünüz. Bence tek bir eş seçin. Bir den çok seçmenin bir manası yok.

Evet, oyunda birden fazla karakterle romantizm yaşayabilirsiniz. Ancak bir noktada tek bir sevgili seçmeniz istenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…